Zwangerschaps fotoshoot Celine, Haarlem

Eind November kreeg ik een heel leuk mailtje van Celine. Of ik op korte termijn nog beschikbaar was voor een zwangerschapsfotoshoot. En niet de eerste, nee de tweede baby van Celine en Pascal was onderweg! De eerste keer mocht ik hun zwangerschap en baby fotoshoot ook vast leggen, en ik vond zoooo leuk dat ze meer vroegen! Nieuwsgierig naar hun eerdere baby fotoshoot, kijk dan hier

Emilie het eerste kindje van Celine en Pascal was inmiddels geen baby meer! Wat een lief meisje! En gelukkig voor mij en haar ouders kwam ze ook enigszins los tijdens de fotosessie. Terwijl ze de dag daarvoor niks van visite moest weten. Als je kindje tijdens de fotosessie verlegen is, of er geen zin in heeft, dan leg ik de nadruk op de ouders. Meestal komen de kleintjes er dan vanzelf bij. Zolang we ze de tijd geven om te wennen aan mij en de situatie en ze niet te veel onder druk zetten komt het eigenlijk altijd wel goed! Deze kleine meid was ook een beetje verlegen, maar de nieuwsgierigheid voor mij en de baby in mama der buik won het. 
Ondertussen lekker spelen en gek doen met papa helpt daar natuurlijk ook bij. 

Willen jullie nou ook zo’n fijne ongedwongen fotosessie, neem dan gauw contact op. Ik kan niet wachten op jullie te ontmoeten! Samen maken we mooie herinneringen! Leave a reply