Zwangerschaps fotoshoot Kennemerduinen

Zwangerschaps fotoshoot Kennemerduinen

Een tijdje geleden zou ik al een loveshoot doen met Ginny en Benjamin. Helaas liep dat even anders door persoonlijke omstandigheden..
Inmiddels was er een nieuwe reden om mooie foto’s te maken, namelijk, Ginny was zwanger! Super leuk dat ik dit voor hun mocht vastleggen!
Een van mijn favoriete plekken is de Kennemerduinen een natuurgebied dat kilometers ver uitstreekt tot aan de zee. Je vindt hier duinmeren,
eindeloze vergezichten en prachtige (naaldbomen) bossen en laten Ginny en Benjamin nou heel dichtbij wonen!

Na een stukje wandelen kwamen we bij een mooi plekje tussen de hoge naaldbomen en even later zagen we zelfs een paar hertjes langs lopen. Ook paarden en baby eendjes kwamen even een kijkje nemen!
Je kunt hier bijna het hele meer rond lopen en dan kom je op nog meer prachtige plekjes!
We kozen voor een fotoshoot vlak voor zonsondergang, omdat het licht dan minder hard is en er mooie warme kleuren ontstaan! Hou je hier van, dan is dat echt een aanrader!

Lieve Ginny en Benjamin, bedankt voor de heerlijke avond en jullie enthousiasme! Geniet nog even van je mooie buik! Heel veel liefde gewenst straks met de kleine erbij!
Zwangerschaps fotoshoot kennemerduinen

Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-8 Zwangerschaps-fotoshoot-kennemerduinen-Oosterplas-4Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-2Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-9Zwangerschaps-fotoshoot-kennemerduinen-3Maternity-photography-KennemerduinenZwangerschaps-fotoshoot-kennemerduinen-10Zwangerschaps-fotoshoot-in-het-bosZwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-14Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-OosterplasMaternity-Photography-Kennemerduinen-2Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-Bloemendaal-1Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-Oosterplas-3Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-12Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen-11Zwangerschaps-fotoshoot-Kennemerduinen

Leave a reply