Trouwen bij Kasteel Duivenvoorde

Trouwen bij Kasteel Duivenvoorde

Op een van de meest regenachtige dagen van september, zat ik al vroeg in de auto richting Herberg Vlietzicht, waar ik Debby Elemans zou ontmoeten.
Een collega fotograaf die ik ontmoet heb tijdens een workshop, waarbij ik ditmaal als second shooter mocht fotograferen.
We gingen samen op pad naar Jos die zich aan het klaar maken was in het mannenhuis. Hier fotografeerde we het aankleden van Jos en de details.
ook het hilarische moment waarom Femke haar Jos belde om te vragen of hij een lipgloss mee wilde nemen. Uiteraard werden er meteen wat tassen binnenste buiten gekeerd, waar natuurlijk van alles uit kwam, behalve een lipgloss!
Dat werd nog even winkelen voor Jos!

Daarna vertrokken we naar het meidenhuis, waar Femke zich klaar maakte met haar zus, moeder en vriendin! De rest van de familie zat met spanning beneden te wachten.. Haar moeder had een speciaal cadeautje voor Femke. Ze had een hanger laten maken met de ringen van haar moeder en haar overleden vader. Na dit speciale moment was het tijd voor het trapmoment!

De eerste foto’s maakten we op een geweldige trap in het Oostplantsoen in Delft, daarna de volgende foto’s in De Watertoren van Delft met een prachtig uitzicht,

Hierna maakten we wat foto’s bij de Oostpoort, helaas teveel regen om daar uitgebreid aan de slag te gaan maar dat liet de tijd toch niet toe. Het werd namelijk tijd om te trouwen….op naar Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten dus!

De plechtigheid werd voltrokken in de prachtige Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang de trotse eigenaren van Duivenvoorde. Na het jawoord was het tijd voor de champagne en de groepsfoto’s! Helaas liet het weer het niet toe dat de groepsfoto’s buiten zouden worden genomen, maar gelukkig is het kasteel van binnen ook prachtig!

Lieve Jos en Femke, ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst!

trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-147trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-148trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-144trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-143trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-142trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-140trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-137trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-132trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-131trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-130trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-129trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-128trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-127trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-115trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-110trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-111trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-108trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-104trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-103trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-5 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-6 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-9 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-15 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-18 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-21 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-24 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-29 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-34 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-37 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-45 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-47 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-51 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-mandyfotografie-53 trouwen-bij-kasteel-Duivenvoorde-57

 

Credits:

Uitnodigingen: Kaartopmaat.nl

Ringen: Van Breuning Heemskerk juweliers Pijnacker

Bruidsjurk: Bruidshoek Leiden

Visagie & Hairstyling: Le Chic Visagie & Hairstyling

Bloemen: Fleurette Nootdorp

Locatie: Kasteel Duivenvoorde Voorschoten

Leave a reply