Loveshoots

Loveshoots zijn het uitgesproken moment om eindelijk samen eens goed op te foto te gaan. Natuurlijk gaan jullie straks al op de foto op je bruiloft, maar nu heb je ook een paar mooie foto’s van jullie in “normale” kleding. Het is een bijzonder moment dat je samen beleeft, je krijgt mooie foto’s en kunt ook alvast kennis maken met mij als jullie bruidsfotograaf.

En ook als je niet gaat trouwen is het leuk om een loveshoot te doen, omdat de liefde gevierd mag worden. Dit kan op elk moment van het jaar, we plannen namelijk altijd 2 data in zodat de kans op mooi weer des te groter is. En heb je een bepaald idee qua wat je graag op de foto wilt, bijvoorbeeld een wandeling door het bos, een chocolademelkmoment bij je favoriete koffiezaakje of een picknick in het hoge gras, laat het ons horen!

Een loveshoot duurt doorgaans 1 tot 1,5 uur, vindt plaats op het vaste land van Nederland en levert jullie tenminste 50 te gekke foto’s op. Deze foto’s kun je gebruiken voor mooie prints aan de muur, maar eventueel ook voor je Save-the-date-kaart, trouwkaart of in je gastenboek. De mogelijkheden zijn eindeloos.