referenties

“Lieve Mandy, Hoe kunnen we je bedanken? Je fotos zijn zo veel meer dan mooi beelden! Je hebt de LIEFDE zo mooi weten te vangen, een dierbare herinnering voor ons. Mensen die nog twijfelen over Mandy in te huren: Mandy is uitstekend! Tijdens de fotoshoot is ze superlief. Zij laat jezelf zijn, zo kan je mooi ontspannen en naturel blijven. En wat een resultaat op de fotos! Mandy heeft het talent om emoties, humeur, sfeer op beeld vast te leggen.”
Ginny en Benjamin
Op een prachtige locatie in de duinen en het bos hebben we Zwangerschaps foto’s laten maken door Mandy. We vonden het eerst best spannend en onwennig, maar dat gevoel verdween snel doordat we onszelf konden zijn. De fotoshoot was erg gezellig en ongedwongen. Al binnen 2 dagen kregen we de eerste foto’s te zien, Wat zijn ze prachtig!! We zijn zo blij dat we nu een mooie herinnering hebben aan deze bijzondere periode in ons leven! Dankjewel Mandy
Pieter en liesbeth
We waren meteen onder de indruk van je prachtige bruidsreportages op je website. Een natuurlijke en eerlijke stijl die ons aanspreekt en bij ons past. Op de dag zelf was ze rustig en op de achtergrond, maar op een hele natuurlijke manier. De foto’s volgden heel snel! Het is precies een mooie selectie (niet te veel, niet te weinig) die op een kleurrijke, emotionele en vrolijke wijze de dag weergeven. Helemaal zoals je het wilt herinneren. Het was een klein feestje om alles uit te pakken, zo leuk! Heerlijk nagenieten van de prachtige dag met zulke mooie foto’s.
Stefanie en Maarten
Toen onze zoon Luka 5 weken oud was kwam Mandy bij ons thuis voor een Lifestyle fotoshoot. Het is erg fijn dat Mandy rustig is en alle tijd van de wereld voor je maakt. Ze heeft ontzettend haar best gedaan en wat is het resultaat super geworden! Bedankt voor alles!
Familie Hermans
Lieve Mandy, Wat zijn we allemaal blij met de foto’s! Ondanks dat het een regenachtige middag was hebben we enorm genoten en lachen! Je hebt echte emoties weten te vangen en we hadden nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn! Dankjewel voor dit prachtige cadeau!
Kraamshoot Isa
Wauw, wat zijn de foto’s gaaf geworden! Onze dochter was te vroeg geboren en Mandy zou foto’s komen maken via Stichting Early birds. Het ging zo goed met onze dochter Isa dat we haar snel mee naar huis mochten nemen. Mandy kwam alsnog foto’s maken van ons, maar dan lekker thuis. Wat zijn we blij met deze prachtige aandenken! Dankjewel!
Cheyanne en Leon
We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s die Mandy onlangs van ons gemaakt heeft! We wilde al een tijdje samen mooi op de foto. Uiteindelijk kwamen we een prachtig plekje tegen die goed bij ons past. De foto’s zijn kleurijk, romantisch en ongedwongen. Ze heeft ons vastgelegd zoals wij zijn! We raden Mandy zeker aan bij andere stellen en bruidsparen.
Rachelle en Michael
Lieve Mandy, Via een gezamenlijke vriendin hoorde we over jou. We kwamen op je website en waren erg te spreken over jou foto’s. Mijn vriendin en ik waren inmiddels 2 jaar samen. Om dat te vieren wilde we mooie foto’s laten maken. We wandelen graag in Elswout, dus daar wilde we ook de foto’s maken! En wat zijn ze mooi geworden! We zijn heel blij met de foto’s! Dankjewel!
 Jeff en Esmee
Mandy is een hele goede fotograaf! Ze luisterd naar alle wensen en komt zelf ook met leuke input! De foto’s zijn prachtig geworden! je hebt precies de foto’s gemaakt die we wilden! Liefs Jeff en Esmee