maternity shoot Akersloot

twee weken voor Vaderdag krijg ik een bericht van Karin:
Ik ben nu 32 weken zwanger, zou je op korte termijn foto’s kunnen maken van mijn zwangere buik en mijn zoontje?
We willen mijn partner namelijk verassen voor Vaderdag!!!

Ontzettend leuk natuurlijk! daar maak ik graag tijd voor.

‘s ochtends kom ik bij Karin thuis in Akersloot. Zoontje Xavi komt meteen nieuwsgierig naar mij toe en vind het allemaal wel leuk.
Zonder het te vragen springt hij bij mama op schoot voor een knuffel en een kus en ook de baby in mama der buik krijgt kusjes en knuffels.
Hij is nu al trots dat hij straks grote broer is!
Boven laat Xavi vol trots de baby kamer zien. Daarna is het tijd om te stoeien op bed.
Ondertussen begint het buiten ook wat op te klaren en maken we ook daar nog lekker wat foto’s!

Wat zal Dave verrast zijn met de foto’s!
Lieve Karin, Xavi en Dave, ik wens jullie nog een hele fijne zwangerschap!

zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-4
zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-6 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-7 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-9 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-10 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-14 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-15 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-18 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-20 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-22 zwangerschaps-fotoshoot-Akersloot-25 zwangerschap-Karin-Akersloot-90 zwangerschap-Karin-Akersloot-92 zwangerschap-Karin-Akersloot-93 zwangerschap-Karin-Akersloot-97 zwangerschap-Karin-Akersloot-98

Leave a reply