Loveshoot Domaine Heerstaayen, Leon en cheyanne

Loveshoot Domaine Heerstaayen, Leon en cheyanne

Domaine Heerstaayen stond al een lange tijd op mijn verlanglijst om eens een keer een loveshoot te doen.

Uiteraard zou ik hier ook heel graag een mooie bruiloft vastleggen! Dus mocht je hier gaan trouwen….. 🙂

Dit leuke stel wilde graag een loveshoot. De plek stond nog open. Ik gaf ze een aantal keuzes en ze hoefde er niet langer over na te denken! Domaine Heerstaayen here we come!
Wat een onwijs gave plek is dat zeg! Het is net alsof je je in het zonnige Frankrijk bevind. Zoveel mooie plekjes om foto’s te maken. In de rozentuin, Bij de druiven (ja, ze telen hun eigen wijn!) Kun je je voorstellen hoe het is om hier te trouwen? Je kunt zowel binnen als buiten trouwen! Binnen bij de open haard en buiten in de prachtige grote tuin!

Leon en Chayenne, waren echt fantastisch! Ik hoefde ze niks te vertellen, alles ging vanzelf! Zoveel liefde als zij voor elkaar hebben is echt heerlijk om te zien!
Ik vind de foto’s dan ook prachtig geworden!

Lieve Chayenne en Leon, ik hoop dat jullie nog lang bij elkaar mogen blijven en dat ik in de toekomst misschien wel jullie bruiloft of andere mooie momenten vast mag leggen voor jullie! Liefs, Mandy

Loveshoot Domaine Heerstaayen, Leon en cheyanne
loveshoot-domaine d'heerstaayen -12
loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-102loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-99loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-108loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-116loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-118loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-122loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-125loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-129loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-139loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-142loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-144loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-145loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-147loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-151loveshoot-domaine d'heerstaayen -150loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-156loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-158loveshoot-domaine-Heerstaayen-Strijbeek-161

Leave a reply