Loveshoot Bloesempark AmsterdamsebosLoveshoot Bloesempark Amsterdamsebos

April is een prachtige periode om er op uit te gaan. De weekenden zijn voor mij nog redelijk rustig en dus tijd om met mijn gezin op pad te gaan. Ik wilde al een aantal jaren naar het prachtige bloesempark in het Amsterdamsebos, alleen kwam het er iedere keer niet van. Deze prachtige bomen bloeien maar heel kort. Vorig jaar was ik net te laat. De bomen bloeide vrij vroeg in het jaar en het had behoorlijk gestormd, waardoor de bloesem al snel weg was.

Daarom MOEST ik dit jaar gewoon op tijd gaan.
Wat een heerlijke plek om te picknicken, dag dromen, goeie ideeën uit te werken… De bloesem werkte voor mij heel inspirerend en rustgevend.
Mijn dochtertje was heerlijk verstoppertje aan het spelen met haar vader. Dat gaf mij heel even de tijd om even rond te lopen. Al snel kreeg ik dit leuke stel in het oog. Ik vroeg ze of ik een paar foto’s van ze mocht maken en ze reageerde heel enthousiast. De bomen waren echt heel mooi, maar zonder mensen is het plaatje voor mij niet compleet.

Dank jullie wel Britt en Willem dat ik een paar mooie foto’s van jullie mocht maken!
Loveshoot Bloesempark Amsterdamsebos
fotoshoot-bloesembomen-Amsterdam-46
fotoshoot-bloesembomen-Amsterdam-10 fotoshoot-bloesembomen-Amsterdam-71fotoshoot-bloesembomen-Amsterdam-36fotoshoot-bloesembomen-Amsterdam-72fotoshoot-bloesembomen-Amsterdam-60loveshoot-bloesempark-Amsterdamsebos-70

Leave a reply