inspire sessie in Delft

Inspire sessie in Delft

Vorige maand was ik in Delft voor de Inspire sessions van Hanke Arkenbout & Holly van Avenue Lifestyle. Toen ik de info van deze workshop voorbij zag komen twijfelde ik geen moment en reserveerde ik gelijk een plekje. Zowel het werk van Hanke, als dat van Holly vind ik geweldig, en hoe leuk dus dat zij samen de Inspire sessions hebben gestart!

De sessie ging voornamelijk om het samen zijn met collega’s. Zowel fotografen, stylisten als bloggers kwamen voorbij in de workshop. Ondanks dat het heerlijk is om voor jezelf te werken, en ik echt van mijn werk houd, heeft het ook “nadelen”. Ik mis bijvoorbeeld het contact met collega’s best wel eens. Sparren met elkaar over een fotosessie of na werktijd even een kopje thee drinken is er niet echt bij. Ook was het mooi om te zien dat ondanks dat we allemaal dezelfde onderwerpen fotografeerde we allemaal met andere plaatjes thuis kwamen. Hoezo concurrentie?
We hebben allemaal ons eigen stijl en oog voor mooie momenten en details.

Het motto van de inspire sessie was, blijf bij jezelf en Less is more.

Hierbij een kleine selectie van de gezellige middag.
Inspire sessie Delft

inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-74inspired-sessie-Delft-1inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-37inspired-sessie-Delft-2inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-48inspired-sessie-Delft-3inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-80inspired-sessie-Delft-4inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-43inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-23inspiredsessie-Delft-loveshoot-jennifer-rob-50

Leave a reply