familie fotoshoot, Wijk aan zee

familie fotoshoot, Wijk aan zee

In februari heb ik samen met Linda van HappyMoms een win actie opgezet voor Valentijn! We kregen een heleboel leuke, verdrietige en ook vrolijke reacties en aan de hand van de persoonlijk verhalen hebben Linda en ik dit gezin blij kunnen maken met een familieshoot.

Het was even plannen, logisch met 3 kinderen! Maar na een aantal keer heen en weer gemaild was het gelukt om een mooie dag uit te kiezen!
De locatie was redelijk gauw gekozen.. ze gingen niet vaak naar het strand, dus dat werd de locatie!
Het was een graatje of 15 met een oosten windje, waardoor we af en toe kwallen tegen kwamen tussen het schuim.
Ik vond het heel erg leuk om jullie te ontmoeten en heb heerlijk van jullie gezin mogen genieten! Dank jullie wel voor het vertrouwen in mij en deze gezellige dag!

Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid toe!

familie fotoshoot, Wijk aan zee
familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-23
familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-5 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-9 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-7familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-65 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-55 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-2 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-33familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-202familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-71 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-72 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-50 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-51 familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-250familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-35 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-44 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-34 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-25 familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-201familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-28

Leave a reply