Familie fotoshoot Texel

Familie fotoshoot Texel

Tussen Sinterklaas en kerst kreeg ik een leuk mailtje van Marritta. Ze wilde graag een familie fotoshoot doen tijdens hun vakantie op Texel samen met de familie van Pieter. Tussen kerst en oud en nieuw reed ik naar het noorden van Texel. Op een mooi stukje duin vlak bij het strand scheen het licht prachtig. Hier maakte we de gezinsfoto’s.

28 December was het dan zover en mocht ik naar Texel. Beetje later dan gehoopt kwam de boot, maar dat mocht de pret niet drukken!
Het eerste wat mij opviel, wat een heerlijke relaxte familie had ik voor me! De meeste waren wel in voor een gezellige, vrolijke shoot.
Een hele uitdaging voor mij met 21 mensen. Ondanks dat werd het heel gezellig en werd er goed rekening gehouden met elkaar. Ieder gezin kwam nog even apart op de foto en met een heleboel jongens was het zeker niet saai! Maar ook al was er misschien eentje even sip, daar werd niet moeilijk over gedaan en met een paar leuke spelletjes konden we bij de meeste wel een lach te voorschijn toveren!
Ook Marritta en Pieter en hun 9 weken oude zoontje kwamen voor mijn lens. Wat een heerlijk mannetje!

Lieve Marritta en Pieter, bedankt dat ik jullie gezellige en liefdevolle familie vast mocht leggen! Heel veel liefs voor jullie!

Familie-fotoshoot-Texel-8Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0045Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0005Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0023 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0022Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0039 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0037 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0013 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0019 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0020Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0041Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0029 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0003 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0009 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0011 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0034 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0018 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0015 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0008 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0024 Familie-fotoshoot-Texel-Marritta-en-Pieter_0028

Leave a reply