Familie fotoshoot in het bos

Familie Fotoshoot in het bos

Ter eren van een 40 jarig huwelijk een verjaardag en eigenlijk ter ere van het leven wilde de familie van Maaike een fotoshoot met ouders en de twee gezinnen.
Vlak nadat ik aankwam zijn we met zijn aller naar het Zuigerplasbos gereden in Lelystad. Voor Selma en Willem + Kjersti en Bjarne was dit bekend terrein. Hier kwamen ze vroeger veel. Ook vanuit school werd hier gegymd en spelletjes gedaan. Samen met de kinderen zochten we een leuk plekje.
Waar moet een leuk plekje aan voldoen. Mooi licht is natuurlijk erg fijn, maar voor kinderen is het dan weer belangrijk dat je lekker kunt rennen, zonder geschaafde knieën! Want ze moesten natuurlijk ook nog op de foto, het liefst zonder kleerscheuren 😉

Wat was het gezellig om met deze familie een middag op te trekken en foto’s te maken. 1,5 uur is dan zo voorbij. Vandaag is misschien wel één van de leukste fotoseries. En daarom doen we een wedstrijdje rennen, mogen de kinderen de papa’s en mama’s kietelen, proberen Isis en Rivo hun mama en papa om te duwen en vieren we écht feest: ik heb namelijk als verrassing slingers en fluitjes meegenomen. Hieperdepiep Hoera!

Lieve familie, koester deze prachtige momenten samen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. Liefs Mandy

familie-fotoshoot-in-het-bos-1
familie-fotoshoot-in-het-bos-2 familie-fotoshoot-in-het-bos-6 familie-fotoshoot-in-het-bos-7 familie-fotoshoot-in-het-bos-9 familie-fotoshoot-in-het-bos-10 familie-fotoshoot-in-het-bos-15 familie-fotoshoot-in-het-bos-18 familie-fotoshoot-in-het-bos-22 familie-fotoshoot-in-het-bos-23 familie-fotoshoot-in-het-bos-24 familie-fotoshoot-in-het-bos-25 familie-fotoshoot-in-het-bos-26 familie-fotoshoot-in-het-bos-29 familie-fotoshoot-in-het-bos-30 familie-fotoshoot-in-het-bos-32 familie-fotoshoot-in-het-bos-33 familie-fotoshoot-in-het-bos-34 familie-fotoshoot-in-het-bos-35 familie-fotoshoot-in-het-bos-36 familie-fotoshoot-in-het-bos-39 familie-fotoshoot-in-het-bos-40 familie-fotoshoot-in-het-bos-42 familie-fotoshoot-in-het-bos-43 familie-fotoshoot-in-het-bos-44 familie-fotoshoot-in-het-bos-48 familie-fotoshoot-in-het-bos-50 familie-fotoshoot-in-het-bos-51 familie-fotoshoot-in-het-bos-53

Leave a reply