familie fotoshoot, duinen, Wijk aan Zee

familie fotoshoot, duinen, Wijk aan Zee

“Mooie, bijzondere of juist alledaagse momenten wil je graag koesteren, vasthouden en nog eens
herbeleven. Dat ik deze momenten voor mensen mag vastleggen op mijn manier vind ik heel bijzonder. Dit lukt alleen door echt contact te maken en een oprechte interesse te hebben in diegene die je gaat vastleggen. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik dan ook dat ik telkens weer nieuwe, leuke, lieve, gezellige en bijzondere mensen mag ontmoeten, zoals dit prachtige gezin in de duinen van Wijk aan Zee”
familie fotoshoot, duinen, Wijk aan Zee
Op een frisse oktober dag zijn we met zijn allen naar de duinen gereden. Ondanks dat de zon ver te zoeken was en er zelfs nog wat spetters vielen hadden we de grootste lol met zijn allen..

Lief gezin, jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart.

familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-148familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-144 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-39 familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-147
familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-136 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-100familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-142familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-143familie-fotoshoot-wijk-aan-zee-138 familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-7familie-fotoshoot-Wijk-aan-Zee-82

Leave a reply