familie fotoshoot, buitenplaats plantage

familie fotoshoot, buitenplaats plantage

Deze kleine man mocht ik fotograferen toen hij nog maar net geboren was en nu is hij alweer 1!
Vlak voor zijn verjaardag wilde zijn mama Milou nog graag wat nieuwe foto’s van hun drietjes!
Ondanks dat het stukje rijden was vonden we een mooi plekje in Vogelenzang, waar ik zeker nog vaker terug wil komen!
Buitenplaats plantage in Vogelenzang is namelijk ook nog eens een prachtige plek om te trouwen en om heerlijk biologisch te lunchen of dineren!
We hadden ook nog eens super mazzel met het weer!!
Chazz vond het allemaal prachtig! Hij kroop heerlijk door het pas gemaaide gras en zette zelfs een paar van zijn eerste stapjes hier!
En als ie dan toch moe werd, konden we even uitrusten in een luie schommel of hangmat.

Lieve Milou, Bauke en Chazz, het was super leuk om jullie weer eens voor mijn lens te hebben… Op naar het volgende jaar!
familie fotoshoot, buitenplaats plantage
Lifestyle fotografie-familie fotoshoot-Milou-32
Lifestyle fotografie-familie fotoshoot-Milou-38 Lifestyle fotografie-familie fotoshoot-Milou-119 Lifestyle fotografie-familie fotoshoot-Milou-121 Lifestyle fotografie-familie fotoshoot-Milou-189 Lifestyle fotografie-familie fotoshoot-Milou-195 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-4 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-5 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-6 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-7 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-8 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-9 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-12 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-14 familie-fotoshoot-buitenplaats-plantage-vogelenzang-100

Leave a reply