bruiloft de Harmonie Rotterdam, Gerlinde en Ronald

bruiloft de Harmonie Rotterdam, Gerlinde en Ronald

Oef wat was het de dagen voor dit huwelijk slecht weer… maar daar was gelukkig niks van terug te zien op de mooie dag van Gerlinde en Ronald!
Ze trouwde in de prachtige tuinen van de Harmonie.
Gerlinde wilde geen standaard bruiloft, zelf noemde ze het de omgekeerde volgorde. Eerst sneden ze de taart aan, welke er trouwens prachtig uitzag en ook echt heerlijk was!
Gerlinde houd niet zo van te zoet, dus er kwamen geen toegevoegde suikers in, maar mango!
Nadat ze heerlijk van de taart en het weer hadden genoten gingen ze lunchen en daarna was het burgerlijke huwelijk in de tuin.
Deze was ook absoluut niet standaard. De leuke Antilliaanse Babs maakte de sfeer door allerlei grapjes te vertellen over het stel.

Daarna was het tijd om te proosten en te genieten van een live jazz bandje die de leukste nummers speelde.
Aan het einde van de middag was er een mooie kerkelijke ceremonie in het kerkje vlak naast de Harmonie.

Toen de ceremonie afgelopen was liepen we met zijn alle door de stad richting de Leuvenhaven om vanaf daar met de boot naar de vertrekhal te varen.
Het is fantastisch om te zien hoe mensen reageren op een bruid als zij langs loopt, ze kreeg nog net geen staande ovatie, maar er werd geklapt, gevloten en gejuicht!

Op de boot was het heerlijk vertoeven.. Drankjes werden rond gebracht (ging soms nog maar net goed) Niet iedereen heeft “zeebenen”..
en we kregen zelfs een ware rondleiding over de kanalen van Rotterdam.

Eenmaal aangekomen bij de vertrekhal zocht iedereen zijn plaats voor het diner en zat het er voor mij op.
Wat een heerlijk dag! bedankt lieve Gerlinde en Ronald dat ik deze dag voor jullie heb mogen vastleggen!
bruiloft de Harmonie Rotterdam, Gerlinde en Ronald
trouwen-in-het-bos-1bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1002 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1005 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1011 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1017 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1001 bruidsfotografie-Rotterdam-de-harmonie-Gerlinde-en-Ronald-480bruiloft-de-harmonie-rotterdam-61bruiloft-de-harmonie-rotterdam-80bruiloft-de-harmonie-rotterdam-83bruiloft-de-harmonie-rotterdam-97 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1034 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1035 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1058 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1059 bruiloft-de-harmonie-rotterdam-116bruiloft-de-harmonie-rotterdam-110bruiloft-de-harmonie-rotterdam-115bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1062 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1063 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1064 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1089 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1093 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1094 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1095 bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1100 trouwen-in-het-bos-2bruiloft-de-harmonie-rotterdam-149bruiloft-de-harmonie-rotterdam-175bruidsfotografie-de-Harmonie-Rotterdam-1106

Leave a reply