bruidsfotografie Zeeland, Westkapelle, Bram en Anja

bruidsfotografie Zeeland, Westkapelle Bram en Anja

Al heel vroeg zat ik samen met Kim in de auto om de bruiloft van Anja en Bram vast te leggen. Eerst reed ik naar het huis waar Bram zich klaar maakte. Hier zou ‘s middags ook het feest plaats vinden en dat was duidelijk te zien. De tuin was prachtig versierd.
Bram stapte nog even onder de douche en ik legde de mooie details vast.
Daarna was het tijd om aan te kleden. De moeder van Bram hielp nog even met de stropdas, dat blijft toch een dingetje! 😉  Het prachtige boeket van Anja werd onderweg opgehaald en daarna reed Bram met zijn te snelle Audi Cabrio naar Anja.

Na de ontmoeting reden we naar de Oude Timmerfabriek in Vlissingen om daar even tijd met elkaar door te brengen. Ook werden er foto’s gemaakt in het bos en bij het strand bij Zoutelande. Prachtige locaties die een mooi contrast geven.

Na een gebed en het zingen van een psalm bij de ouders van Bram thuis, was het tijd voor het burgerlijk huwelijk en de kerkdienst. De receptie en het feest vonden plaats in Westkapelle Herrijst, waar ze met het hele gezelschap na de kerkdienst naartoe liepen en heel wat bekijks hadden op de Markt!

Westkapelle Herrijst was prachtig versiert door de ceremoniemeesters. Overal kwamen de kleuren roze en oranje terug.

Lieve Anja en Bram, wat zagen jullie er prachtig uit! Bedankt dat ik bij jullie bruiloft aanwezig mocht zijn! Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe!

Jurk Anja: Merrie Mie, Oost-Souburg. Pak Bram: Jac Hensen, Amersfoort. Make-up en bruidskapsel: Mirella Herwegh Styling, Middelburg. Feestlocatie: Westkapelle Herrijst en Brasserie de Fontein. Fotolocatie: De Timmerfabriek, Vlissingen.  bruidsfotografie Zeeland, Westkapelle, Bram en Anja

bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-6 bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-12bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-33bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-65 bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-23bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-53bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-37 bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-203 bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-210bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-52 bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-271 bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-411bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-454 bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-119bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-113 bruidsfotografie-Anja en Bram-Zeeland-232 bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-546bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-601bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-632bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-640bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-650bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-765bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-767bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-775bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-741bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-743bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-751bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-785bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-822bruidsfotografie-Anja en Bram, Zeeland-884

Leave a reply