Bruidsfotografie Haarlem Oranjerie Elswout, Laura en Marcus

Bruidsfotografie Haarlem Oranjerie Elswout, Laura en Marcus

bruidsfotografie Haarlem Oranjerie Elswout, Laura en Marcus
Trouwen in Juni, je zou toch denken dat je dan gegarandeerd mooi weer hebt. De ochtend begon helaas wat nat, maar daar had het bruidspaar weinig last van. Na het aankomen bij het stadhuis van Haarlem zaten ze lekker droog binnen in de Librije zaal.
De ceremonie was mooi en persoonlijk en er werd soms ook flink gelachen. Dit kwam mede door de lieve, vrolijke kindjes die er waren. Na dat ze de ringen mochten geven vonden ze dat ze genoeg stil hadden gezeten. Zo kan het bruidspaar alvast wennen aan de drukte, want ondanks dat je het bijna niet ziet is Laura hier 6 maanden zwanger.

Na de ceremonie wilde ze graag nog een fotoshoot. Deze zou plaats vinden in het prachtige Elswout.
En wat hadden we een mazzel! Het was droog! Voor de zekerheid hadden we 3 paraplu’s mee, maar die hebben we gelukkig niet hoeven te gebruiken!
We hebben lekker gewandeld en kwamen op een paar hele mooie plekjes. Het favoriete plekje van Marcus was het open veld.
Er stonden overal prachtige bloemetjes in bloei en er liepen zelfs een paar hertjes vrij rond.
Na de fotosessie waren mijn schoenen en sokken helemaal doorweekt, maar dat had ik graag over voor deze prachtige mensen!

Vanwege de zwangerschap willen ze volgend jaar een groot feest geven. Daardoor is het een heel intieme bruiloft geworden.
Dat vind ik ook zo speciaal aan bruiloften. Elke bruiloft is anders. De een wil graag een mooie fotoshoot en houd het graag intiem en de ander wil geen fotoshoot en wilt graag alle momenten vast gelegd hebben zoals ze zijn.

Lief bruidspaar, ik vond het een eer dat ik bij jullie prachtige dag mocht zijn en jullie liefde mocht vast leggen!

Binnenkort mag ik weer prachtige foto’s maken van je zwangere buik! Ik kan niet wachten!

bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0001
bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0003 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0004 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0005 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0006 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0007 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0010 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0008 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0011 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0012 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0036 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0013 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0014 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0015 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0017 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0018 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0019 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0021 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0023 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0024 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0025 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0022 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0026 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0027 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0028 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0031 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0030 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0032 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0033 bruidsfotografie-Haarlem-Elswout-Overveen_0035

Leave a reply