Bruidsfotografie Belgie, Kris en Sofie

Bruidsfotografie Belgie, Kris en Sofie

Sofie en kris trouwden op een vrijdag in Augustus. Het was een hele gezellige, feestelijke dag met zowel regen als zonneschijn!
‘ s ochtends maakte Sofie zich thuis klaar voor de dag. Er hing een heerlijk ontspannen sfeertje. Toen ik daar aankwam werd haar make up gedaan. Daarna kleedde ze zich rustig aan. Pas op het moment dat ze naar buiten keek en zich besefte dat Kris bijna zou komen kreeg ze even de zenuwen.
Toen ze elkaar zagen was die spanning meteen weg.

Bijna iedereen kwam naar het huis van Kris en Sofie om lekker te lunchen en toen was het toch echt tijd om te trouwen!
het was een mooie ceremonie! De burgemeester kwam het stel trouwen! Wat een verschijning!

Na de ceremonie reden we naar het kasteel van Aalst waar de fotoshoot, het diner en het feest zou plaats vinden!
Tijdens de ceremonie regende het de hele tijd. Ook bij het kasteel aangekomen bleef het regenen..

We hadden besloten om eerst te dineren en dan te kijken of het droog zou zijn. Mocht het niet droog zijn geworden waren er binnen in het kasteel genoeg leuke plekjes voor een mooie fotosessie, maar het werd toch droog en ik nam het stel gauw mee naar buiten!
In de heerlijke tuin konden we ook nog even wat groepsfoto’s maken.

Daarna was het tijd voor de volgende gang en het feest.
Het feest ging tot in de late uurtjes door, en na de openingsdans zat het er voor mij op.

Lief bruidspaar bedankt dat ik mooie momenten voor jullie heb mogen vastleggen! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk in jullie nieuwe huisje!

Het bruidspaar wilde graag zelf de foto’s als verassing laten zien aan familie en daarom heb ik er een kort blog van gemaakt.

bruidsfotografie-Belgie-zachery-2 loveshoot-Sofie en Kris, Aalst, België-137bruidsfotografie-Belgie-zachery-6 bruidsfotografie-kris en sofie, Belgie-27bruidsfotografie-Belgie-zachery-8 bruidsfotografie-kris en sofie, Belgie-220bruidsfotografie-Belgie-zachery-9 bruidsfotografie-Kris en sofie, Belgie-229bruidsfotografie-kris en sofie, Belgie-45bruidsfotografie-Sofie en Kris-178bruidsfotografie-Belgie-zachery-11 bruidsfotografie-Belgie-zachery-10 bruidsfotografie-Belgie-zachery-27 bruidsfotografie-Belgie-zachery-17 bruidsfotografie-Belgie-zachery-25 bruidsfotografie-Belgie-zachery-21 bruidsfotografie-Belgie-zachery-30 bruidsfotografie-Belgie-zachery-33 bruidsfotografie-Belgie-zachery-36 bruidsfotografie-Belgie-zachery-39 bruidsfotografie-Belgie-zachery-41 bruidsfotografie-Belgie-zachery-44 bruidsfotografie-Belgie-zachery-45 bruidsfotografie-Belgie-zachery-48 bruidsfotografie-Belgie-zachery-49 bruidsfotografie-Belgie-zachery-52 bruidsfotografie-Belgie-zachery-53

Leave a reply