bruiloft Alkmaar en Castricum aan zee

bruiloft Alkmaar en Castricum aan zee

De bruiloft van dit lieve stel was zo relaxed! Wat was het toch super fijn om hierbij aanwezig te mogen zijn.
Ik was lekker op tijd aangekomen bij de moeder van Esmee.
Esmee kwam vlak daarna terug van de kapper en ze was heel ontspannen. Het was een gezellige drukte bij het aankleden van Esmee, want niet alleen Esmee kleedde zich om, maar ook zus, nichtje en de vriendinnetjes uit Duitsland en Engeland die daar de nacht ervoor hadden gelogeerd waren zich aan het optutten.
Visagist en vriendin…. kwam bij Esmee thuis om haar op te maken.
Bij het aankleden zijn we even naar zolder gegaan, zodat echt eerst Jeff Esmee zou zien, want inmiddels was het huis vol met vrienden en familie!

Boven was het nog even spannend tijdens het aankleden, want de slipper van zus kwam vast te zitten in de prachtige kanten stof van de jurk van Esmee.
Gelukkig bleef Esmee heel kalm en zonder halen en gaten kreeg Esmee de slipper er weer uit.

Daarna was het dan echt tijd dat Jeff Esmee om kwam halen… Dat duurt dan toch wel erg lang als je al klaar staat.
Na de ontmoeting was de ceremonie in het stadhuis van Alkmaar. Deze was nog niet zo makkelijk te bereiken, want er is op vrijdag altijd Kaasmarkt en precies deze dag was er kermis midden in de stad. Ik was dan ook super blij dat ik net op tijd bij het stadhuis aan was gekomen voor dat Jeff en Esmee daar aankwamen met een super leuk volkswagen busje! Dat gaf wel het nodige bekijks!

De ceremonie was heel mooi. Er werd uitgebreid verteld waarom deze twee zo gek zijn op elkaar. Eigenlijk was er maar 1 woord nodig, samen zijn ze compleet! Ze vullen elkaar heel goed aan! Na de ceremonie reden we door de smalle Alkmaarse binnenstad om op wat leuke plekjes foto’s te maken. Daarna reden we door naar de duinen! Wat een prachtige plek hadden Jeff en Esmee uitgekozen!

‘s avonds was er een gezellige bbq in Zeezicht In Castricum.
En er was ook nog heel even tijd voor een korte golden our shoot.
De kindjes die mee waren hadden het ook erg naar hun zin! Wat een heerlijke ontspannende dag!

Lief bruidspaar, geniet nog lekker van jullie huwelijksreis en ik wens jullie alle liefde en geluk samen! Veel liefs
bruiloft Alkmaar en Castricum aan zee
bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-jeff-en-esmee-1000
bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-2 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-29 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-34 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-39 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-52 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-56 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-1 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-71 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-105 bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-107 bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-17bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-23bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-24bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-25bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-1000bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-1001bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-31bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-33bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-40bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-42bruidsfotografie-Alkmaar-Castricum-aan-zee-49bruidsfotografie-Alkmaar-castricum-zeezicht-jeff-en-esmee-250bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-7 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-9 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-23 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-27 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-22 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-36 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-15 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-3 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-46 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-48 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-49 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-50 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-44 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-51 bruidsfotografie-Castricum-aan-zee-Esmee-en-Jeff-52

Leave a reply