Baby fotoshoot Emilie, Beverwijk

Baby fotoshoot Emilie, Beverwijk

Een schattig klein meisje van 3 maanden oud. Twee lieve ouders die helemaal hotel de botel zijn van haar en zich geen leven meer zonder Emilie kunnen indenken. En een prachtig huis in Beverwijk.

In December fotografeerde ik de zwangerschap van haar mama. En nu was het dan eindelijk zover dat ik ook Emilie mocht ontmoeten.
Eigenlijk was het de bedoeling dat ik langs zou komen om Emilie te fotograferen toen ze net geboren was. Dat liep even anders. Maar haar ouders wilde toch wel heel graag mooie foto’s van Emilie.
Super leuk om te zien hoe veel ze veranderd was en wat ze allemaal al kon.

De dag voordat ik langs kwam was ze flink aan het oefenen geweest om haar voetjes te pakken en dat liet ze me ook even met trots zien.
Ook lachen vond ze een leuke bezigheid, vooral als haar papa allemaal gekke dingen zei.

Nadat ze haar buikje vol had gegeten bij haar mama was het tijd om even de oogjes dicht te doen, want poeh wat wordt je toch moe als er met je wordt gespeeld en geknuffeld.

Na haar heerlijke schoonheidsslaapje was ze weer helemaal happy en vond ze het ook maar wat leuk om te laten zien wat ze allemaal kon, zoals: voet vast pakken, knuistje in mondje stoppen, laten zien hoe sterk ze is en ga zo maar even door.

Ik heb ontzettend veel lol gehad met Emilie en genoten van al haar kunstjes en lachjes! Lieve Emilie, Celine en Pascal, wat een heerlijk gezinnetje zijn jullie! Ik wil jullie heel veel liefde en gezondheid wensen. Geniet van elkaar!
Hopelijk mag ik nog vaker dierbare momenten voor jullie vastleggen. Liefs, Mandy

baby-fotoshoot-Haarlem-10
lifestyle-baby-fotoshoot-8 lifestyle-baby-fotoshoot-6 lifestyle-baby-fotoshoot-4 lifestyle-baby-fotoshoot-Beverwijk-8 lifestyle-baby-fotoshoot-Haarlem-7 baby-fotografie-haarlem-2 baby-fotografie-Beverwijk-5 baby-fotoshoot-Beverwijk baby-fotografie-Haarlem lifestyle-baby-fotoshoot-Beverwijk-6 baby-fotoshoot-Beverwijk-3

Leave a reply