Baby fotoshoot | Elin

De mama van Elin mocht ik al fotograferen toen Elin nog in haar buik zat. Nyck was toen al een trotse grote broer en dat was nu helemaal overduidelijk te zien!
Ik vind het altijd zo bijzonder om bij een familie thuis te komen en een ochtendje uit hun leven te mogen zien.
Kleine Elin lag al wakker in haar wiegje toen we boven kwamen. Nyck ging natuurlijk mee om naar zijn zusje te kijken en om zijn kamer te showen, want hij had pas een nieuwe kamer!
Toen Elin aangekleed was gingen we naar beneden om wat foto’s met zijn allen te maken. Al vond Nyck het ook wel een goed plan om tussendoor even wat te eten en te spelen.
Maar hij wilde alles wel even aan de kant leggen om met zijn kleine zusje op de foto te gaan!
Elin was ondertussen toch wel moe geworden en deed even een dutje. Buiten was het helaas niet zulk mooi weer, dus gingen we naar boven om met de tunnel te spelen en te glijden. Wat een pret!
Ondertussen was Elin alweer wakker en was het lunch tijd.
Mijn ochtendje zat er op.
Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid.

newborn-Elin, Uitgeest-12
newborn-Elin, Uitgeest-19 newborn-Elin, Uitgeest-28 newborn-Elin, Uitgeest-30 newborn-Elin, Uitgeest-36 newborn-Elin, Uitgeest-44 newborn-Elin, Uitgeest-45 newborn-Elin, Uitgeest-56 newborn-Elin, Uitgeest-70 newborn-Elin, Uitgeest-82 newborn-Elin, Uitgeest-92 newborn-Elin, Uitgeest-109 newborn-Elin, Uitgeest-123 newborn-Elin, Uitgeest-125 newborn-Elin, Uitgeest-130 newborn-Elin, Uitgeest-136 newborn-Elin, Uitgeest-150 newborn-Elin, Uitgeest-151 newborn-Elin, Uitgeest-156 newborn-Elin, Uitgeest-163 newborn-Elin, Uitgeest-168 newborn-Elin, Uitgeest-171 newborn-Elin, Uitgeest-187 newborn-Elin, Uitgeest-284 newborn-Elin, Uitgeest-301

Leave a reply